Crypto

How do you check the silver? (not to be FAKE)– You can start investing in Mintos here – – You get $ 10 in Elrond (EGLD) if you use the code 720yiozkbe in the native application Maiar – Online Shop 99Vehicles – Personalized offers, you can write us on WhatsApp 0722354191 – Join / JOIN and receive exclusive content Ad-Free – starting from 10 lei / month. The JOIN button is next to the subscribe button in each video. – Buy silver from.

source

All the Admin Templates You Could Ask For.

2M+ items from the worlds largest marketplace for Admin Templates, Themes & Design Assets. Whether that's what you need, or you're just after a few Stock Photos - all of it can be found here at Envato Market.

Related Articles

30 Comments

 1. – Poți să începi să investești în Mintos aici – https://c.trackmytarget.com/?a=p930b0&i=3apjwf
  – Primești $10 în Elrond (EGLD) dacă folosești codul 720yiozkbe în aplicația nativă Maiar
  – Magazin Online 99Vehicles – https://99vehicles.ro Oferte personalizate, ne puteți scrie pe WhatsApp 0722354191
  – Alătură-te/JOIN și primești conținut exclusiv Ad-Free – începând de la 10 lei/lună. Butonul JOIN este lângă cel de subscribe din fiecare videoclip.
  – Cumpără argint de pe https://Europeanmint.com

 2. Aurul se mai poate verifica cu otet…il lasi o zi intr o cana cu otet care are si alcol daca nu se intampla nici o modificare asupra sa inseamna ca e aur..

 3. Ai omis două metode bune: testul cu magnet neodimiu (argintul este dia-magnetic și alunecarea magnetului va fi încetinită vizibil); și testul de gravitație specifică (îți trebuie un cântar de precizie și un pahar cu apă). Succes!

 4. Salut, Razvan! Ce părere ai despre a investi in aur/argint fizic Versus a investi intr-un ETF care mimează prețul aurului/argintului?

 5. are vreo relevanta anul fabricarii acestor monede de argint? cele mai noi de ce sunt mai scumpe daca au acelasi gramaj?

 6. Salut . Luna viitoare mă întorc în Romania . Am vreo 10k euro ( bani pentru avansul unui credit pentru apartament ) . Ca să pot primi un credit , inițial trebuie sa mă reangajez , sa am contract ,etc . Aproximez că probabil în 2 ani as putea cumpăra locuinta . Acești 10k vor rămâne blocați 2 ani . Nu am pricep la investii .Ce ai recomanda sa fac ?

 7. Salut Razvan. mai sunt 2 moduri de a verifica autenticitatea Ag.-ului !testul cu magnet , si exista o aplicatie care poti descarca pe tel. mobil , si cu aceasta aplicatie poti verifica dupa sunet !!!testul cu un magnet puternic (moneda sau lingoul )la 45 de grade si trebe sa aluneca usor…..nu se prinde dar aluneca mult mai incet decit despre orce alt moneda…..De altfel i-mi place foarte mult videourile tale !!!!multa sanatate !

 8. Cel mai facil test e cu un magnet neodim. Se tine piesa din Ag inclinat la 45 grd, si se lasa manetul sa alunece. Cand ajunge peste Ag ( daca e pur), va aluneca mai greu. Ag-ul are proprietati diamagnetice.

 9. Am cumparat si eu de doua ori ag din Estonia ,in capsule,de 10 uncii si de 1kg si am observat ca cele de 10 0z sunt mai reflexive decit cea de 1kg,sa fie modul de finisaj? Astept raspuns de la cunoscatori,multumesc.

 10. Metalele pretioase se verifica si cu ajutorul unui spectrometru cu raze X. Este una din metodele cele mai non-invazive si poate fi folosit si in cazul metalelor pretioase incapsulate in blistere PVC.

 11. Salut. De vândut unde il vinzi, ar fi o întrebare bună. După sa zicem 5 ani in care valoarea tot crește, unde poți să vinzi argintul fie el in lingou sau monedă. Sper ca nu OLX sau amanet e răspunsul :)) .

 12. Ne recomanzi si niste audio-book-uri… ceva de genul cum ai facut si cu cartile…?? Succes

 13. Salut Razvan! Am si eu o intrebare,care-i opinia ta despre Binance? pe mine m-ar interesa sa investesc in Dogecoin si in Ripple(XRP) dar nu sume foarte mari,cateva sute de dolari, am urmarit aceste doua si au avut o crestere semnificativa in ultima perioada si nici nu sunt foarte scumpe ca si Ethereum si Bitcoin,Dogecoin-u in momentul de fata e 0.26$ si Ripple 1.61$. Astept parerea ta!

 14. Ne poti lasa aici niste link-uri cu sursele mentionate mai sus te rog? Multumesc

 15. Salut. Fă un video despre cei care care iti garantează succes si iti vând cursuri. Despre cei care spun ca scoala nu te ajuta cu nimic si încurajează tot mai mulți tineri sa renunțe la educație. Văd deja tot mai mulți prieteni cu mentalitatea asta de antreprenor de TIK TOK.

 16. Salutare,
  Revin si eu cu intrebarea asta. Ai spus de cateva ori de videouri pt membership silver.
  Mie nu-mi apare sectiunea de membership pt canalul asta. E ceva ce-mi scapa si ar trebui facut inainte?
  Ms

 17. Foarte bun videoclipul, mulțumesc de informații, cand voi investi in metale e foarte bine de știut aceste metode si argintul isi va mari valoarea în timp, cu cât se va mari cererea, asa cum ai mai spus si tu in alte clipuri

 18. PS: Nu e mai greu decat plumbul, plumbul are 11.29g/cm3, mă gândeam la aur, aurul e mai greu decât plumbul. Sorry.

Back to top button