Mobile

Cristian Tudor Popescu despre cei care se testează pentru COVID-19 acasăRomânii care se testează acasă pentru COVID-19 trebuie să anunțe autoritățile dacă rezultatul este pozitiv, avertizează Cristian Tudor Popescu. Gazetarul spune că cei care încearcă să se trateze singuri procedează greșit.

Abonează-te la canalul de YouTube Europa FM:

Europa FM este cu tine online:

Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici:

Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS ( ) și ANDROID ( ). Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.

source

All the Admin Templates You Could Ask For.

2M+ items from the worlds largest marketplace for Admin Templates, Themes & Design Assets. Whether that's what you need, or you're just after a few Stock Photos - all of it can be found here at Envato Market.

Related Articles

5 Comments

  1. SARACI BOLNAVI AUTONENOROCITI DIN CAUZA PACATELOR INCALCARI CELOR 10 LEGI DIVINE SATANISTI CORUPTI BLESTEMATI PEDEPSITI DE DUMNEZEU ALIATI POSEDATI SI CONDUSI CONSTIENTI DE SATANA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU CONTINUA CONSTIENTI RAZBOIUL SUPRANATURAL IMPOTRIVA INVICIBILULUI DUMNEZEU CARE SIGUR NU VOR PUTEA SAL INVINGA NICIODATA DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNIC INVICIBIL.

  2. Pai la spital se mai intampla sa te omoare. Vedeti cazul de la Barlad, si mai sunt si altele, care nu au ajuns (inca) in presa…

Back to top button