Apps

Before the Clubhouse, Discord Existed



Pergh macam lagi power je dari Clubhouse. #_hrthadm #gayahidup

source

All the Admin Templates You Could Ask For.

2M+ items from the worlds largest marketplace for Admin Templates, Themes & Design Assets. Whether that's what you need, or you're just after a few Stock Photos - all of it can be found here at Envato Market.

Related Articles

23 Comments

  1. bot be like:
    rythm: DJ
    owo: RPG game
    dank memer: mafia city
    pancake: cod
    unobot: uno card game

  2. best la discord boleh vc, stream, tengok movie sama2, kalau join server boleh dapat member yg sama minat

  3. Aku punya addiction kat Discord sampai aku buat server, khas untuk Asia Tenggara. Pastu aku ajak semua kawan aku guna Discord

  4. Pembetulan Voice over Internet Protocol (VoIP) , bukan VOPI dan Sebelum ada Discord
    geng2 dak game pakai dan penah pakai
    – Skype geng2 dota pakai zaman dulu2
    – Teamspeak
    – Ventrilow
    – Mumble

  5. hai, ada tak orang Malaysia nak support small youtuber mcm saya? hehe tak paksa ☺

  6. Discord ni memang canggih.bile sunyi kat whatsapp kat discord belambak server(group) yang aku join macam server game.memang beribu orang lah dalam tu

Back to top button