Crypto

10 LOTTO winners who have lost ALL their money …– You can start investing in Mintos here – – You get $ 10 in Elrond (EGLD) if you use the code 720yiozkbe in the native application Maiar – Online Shop 99Vehicles – Personalized offers, you can write us on WhatsApp 0722354191 – Join / JOIN and receive exclusive content Ad-Free – starting from 10 lei / month. The JOIN button is next to the subscribe button in each video. .

source

All the Admin Templates You Could Ask For.

2M+ items from the worlds largest marketplace for Admin Templates, Themes & Design Assets. Whether that's what you need, or you're just after a few Stock Photos - all of it can be found here at Envato Market.

Related Articles

18 Comments

 1. – Poți să începi să investești în Mintos aici – https://c.trackmytarget.com/?a=p930b0&i=3apjwf
  – Primești $10 în Elrond (EGLD) dacă folosești codul 720yiozkbe în aplicația nativă Maiar
  – Magazin Online 99Vehicles – https://99vehicles.ro Oferte personalizate, ne puteți scrie pe WhatsApp 0722354191
  – Alătură-te/JOIN și primești conținut exclusiv Ad-Free – începând de la 10 lei/lună. Butonul JOIN este lângă cel de subscribe din fiecare videoclip.

 2. Tatal meu imi spune ca loto e impozitul prostilor! Am jucat o data la loto si am castigat 800 de marci, am cumparat 100m de gard si am ingradit gradina 🙂 si evident nu joc nici un fel de jocuri de noroc pentru ca si alea care se bazeaza pe o matematica pura sunt controlate pentru a te saracii.

 3. Ai dreptate frate 101%
  Populatia trebuie sa-si schimbi tipul de Mindset de la tip A la tip B, cel care il au doar 3% din populatia pamantului
  Esti super Razvan pentru informatia care o dai

 4. Un CEO in SUA castiga mult mai mult de 120k, totusi. Substantial mai mult, si nu ma refer la cei de top.

 5. Aici un francez a câștigat la euromilions 200 milioane € în decembrie, și a declarat că îi va dona aproape pe toți unor case de bătrâni +alte acțiuni caritabile. Un gest frumos, să zicem, deși nu aș considera de datoria mea să fac ceea ce statul, prin contribuțiile acestor bătrâni, ar avea obligația să facă. Am avut ocazia să o ascult pe dna consilier spunând că ea l-a sfătuit să facă lucrul acesta, bineînțeles că primind un comision aferent, dar n-am auzit-o spunând ceva despre o eventuală investiție, care ar crea locuri de muncă etc, sau o investiție la Bursă, nimic….

 6. Am un caz cu pariurile sportive a castigat o cunostiinta destul de mult nu stiu suma dar a doua zi se lauda ca si a luat septar si dupa o sapt un jeep . Dupa 2 luni le a vandut ca avea datorii si a ramas la bicicleta lucrand la urban serv. Lauda de sine nu miroase a bine

 7. Cunosc eu pe cineva care a câștigat 500k Euro și în 2 ani a rămas doar cu o mașină și un apartament :))

 8. Daca oamenii astia ar pricepe un lucru simplu: Si anume…am 2 milioane de euro, pot sa am => 6.000 de euro/luna forever fara sa ma mai ridic de pe canapea. 🙁

 9. Mai este și cel din Romania care a câștigat 1.3 milioane, surprinzător și el a pierdut tot în 5 ani.Mare parte cheltuind pe lucruri materiale dar a și incercat sa investească fara succes.

 10. cum. se face ca in majoritatea cazurilor castiga doar cei fara minte……raspunsul: pt ca cei destepti nu cred in asa ceva si nu joaca !

 11. Investitie macar in imobiliare si trait linistit toata viata. Generezi bani fara sa faci mai nimic, calatoresti, vezi lumea, ajuti oamenii foarte saraci. Te bucuri de viata. Simplu 🙂

 12. Sunt sanse mai mari sa faci milionul pe cont propriu, la loto poti sa joci si 20 ani si sa nu castigi nimic 😀
  Eu am pierdut 100 euro la cazino online si de atunci nu mai joc

Back to top button